JAPAN

Ja vad ska man börja med?
Kom till Japan igår på morgonen i lokal tid. Har alltså varit här snart två dygn. Det är spännande och intressant de är otroligt trevliga och snälla. Men jag rår inte för det jag längtar HEM!

Igår när vi kom till flygplatsen så mötte Michael Eneberg upp oss, skönt att det var en svensk faktiskt. Vi åkte tåg och tunnelbana för att komma till hotellet. Han visade oss runt lite grann sedan bestämde vi att han skulle hämta oss igen halv sex på kvällen. Vi skulle ut och äta middag, så när han hämtade oss åkte vi tunnelbana till en annan förort till Nagoya. Vi träffa en Japansk tjej som också jobbar på Sandvik här. Hon var otroligt rolig och trevlig.

Inatt hade vi svårt att sova för det är lite olika tider hemma och här. skiljer åtta timmar, men vi sov en stund sedan vaknade vi mitt i natten. Vi hade svårt att somna om så det tog nästan två timmar. Sedan vaknade vi av väckarklockan, men vi somnade om efter inte så lång stund. Vaknade helv nio och vi skulle börja nio! Men vi hann i tid och hann till och med äta frukost.

Så nu har vi blivit guidade och presenterade överallt på Sandvik här. Vi har även haft vårat första möte på engelska! Det var intressant, ganska roligt faktiskt. Vi har även varit ut och ätit middag men chefens assistent nu ikväll. Där i från vi precis kommit hem. Klockan är halv ett nästan hemma i Sverige men här är det snart halv nio på kvällen.

Har hemlängtan och saknar alla hemma! Men det går nog bra iaf.

Puss och Kram lova you <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0