20/5 2011

FREDAG!

Idag blir det hemfärd till Storvik igen, ska bli skönt. Får åka med Josses mamma, så det blir bil till Gävle i alla fall. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Men jag har bestämt att vi hela familjen ska äta glass för att fira att jag har kommit in på Trainee. Nu gäller det bara att klara sista matteprovet nästa vecka sedan är det ingenting som kan hindra mig från att gå där! NICE...

 

I helgen ska jag repetera matte till provet på onsdag, skulle ha gjort provet idag egentligen men så blev det inte. Men det blir nog bra det i alla fall. Sedan ville mamma även att jag skulle kolla på dukar och servetter till student mottagningen. Ser verkligen fram emot det. Ta studenten vara ledig nästan två veckor sedan jobba typ hela sommaren. Träffa Erina (från japan), vara ledig två veckor och börja trainee, då finns det lite arbetsvana en del pengar och plugg+jobb sen.

 

11 JÄKLA dagar kvar, helt otroligt. Nu är det snart klart med skolan ju. 1 Juni. Det blir häftigt.

AWESOME ♥


Skolan

Sista hela veckan i skolan är snart avklarad. Torsdag idag imorgon ska jag ´hem till mamma och pappa igen. Nästa vecka är det tre dagar i skolan och två dagar utanför stockholm på kurs med IF Metall (facket) det ska faktiskt bli roligt. Sedan är det studentveckan. Det är nästan lite skrämmande, men samtidigt väldigt spännande och roligt. Ska bli tråkigt att inte träffa klassen så mycket sen bara. En underbar klass, går inte att slå den gemenskapen och allt det roligt vi har!

Men innan allt det roliga så är det ett matteprov imorgon, inlämning av design projektet och presentation av designprojektet. Designen är rolig att ha gjort men det andra med matten kan ta sig, inte alls roligt. Bara svårt. TYVÄRR!


 Dressen som jag har sytt på designen!

Är faktiskt ganska nöjd med den

RSS 2.0