28/2-10 3

Söndag
Här igen nu. har väl dåligt med att göra antar jag. Just nu kollar jag på något program på SVT24. Väntar på att Wallander ska börja om 3 minuter. Sedan efter den filmen ska jag sova. Eller i alla fall försöka. Är nu också helt ensam i lägenheten. Josefin är hos Niklas och jag har fortfarande den här känslan av att simon vilken sekund som helst kommer att komma hit. Men så fort jag får mig själv att inse att så är det inte och kommer inte heller att vara de närmaste fyra veckorna, så gör jag mig själv otroligt deppig och ledsen. JAg överreagerar säkert men redan nu saknar jag honom.
You have a special place in my heart and you belong there  my darling
You have told me that you loved me and I belive you.
Now are you out and travelling in school stuffs.
Four weeks till I gonna meet you again and you left today.
I already miss you but I have to be strong.
I can just think about how lovely it is gonna be when you come home.
My love for you are big and strong
I will be waiting for you here my love.
We will have our moments lika before.
Everything are going to be the same of not better.
Love to you from me <3


På Eckerö linjen med Simon och min familj för ett bra tag sedan.

28/2-10 2

Söndag

Har nu gjort en hel massa idag för att inte tänka så mycket på att Simon inte är här och att jag måste sova ensam. Det låter dum jag vet men jag är så van att ha honom vid min sida när jag ska sova eller att jag vet att jag kan ringa och säga godnatt. Men nu har jag satt mig här vid datorn och framför tv:n och tänkte inte göra så mycket mer. Då kommer jag underfund med att jag kan inte ringa och säga godnatt och han kommer inte att komma hit och sova med mig. Jag känner då hur saknaden kryper fram. Det har inte ens gått ett dygn men det är för att jag är medveten om hur lång tid det här gäller och att det kommer att bli svårt att prata med honom.
You've catched me in your heart and I wanna be left here. I belong with you I love you my darling. <3

28/2-10

Söndag
Nu har simon åkt. kvart över nio skulle han bli hämtad vid halv tio kom de, så jag gick hem. Eller till Victoria rättare sagt. När sedan josefin och niklas vaknat gick jag ner till vår lägenhet. HAr legat i soffan och tittat på tv det gör jag visserligen fortfarande, men jag somnade en liten stund. Det behövdes är trött som jag vet inte vad just nu. Sovit väldigt dåligt och lite inatt och vaknat väldigt tidigt.
Simon ringde precis. Flyget var framskjutet så istället för ett så blev det fem i två. Så om fem minuter flyger älsklingen iväg. Jobbigt när man vet att man inte kommer att kunna prata speciellt mycket heller. Det skiljer sju timmar i tid och så är det svindyrt att ringa så det blir till att försöka tima varandra vid datorn så att man kan prata via skype någon gång i veckan i alla fall. Får hoppas på att det blir bra.
imorgon skola som vanligt nu är lovet slut. Hoppas på att allt kommer att gå bra i skolan i alla fall. Hem i helgen och ta det lugnt med familjen.
Kommer att sakna min älskling väldigt mycket <3 :'( 7

27/2-10

Lördag
Sitter hos älsklingen, har sorterat två kortlekar han ska ha med sig. Han håller på att packa inför resan han ska göra imorgon. Kvart över nio kommer taxin och hämtar honom sedan ser jag honom inte på fyra veckor. Känns riktigt surt, självklart vill jag att han ska åka han är värd den här resan. Men jag kommer att sakna honom grymt mycket. Han och tre till fyra veckor i Kina, på praktik. Men fatta vilken upplevelse. Guuuud, jag vill också åka på någonting sådant.
Just nu hoppas jag bara på att vi hinner göra någonting roligt idag så att det inte tar hela dagen för honom att packa. Men det blir nog bra vilket som, jag får ju umgås med honom tills han åker. Sedan känns det som att allt rubbas. Men fyra veckor, av saknad klarar jag enbart tackvare all den kärlek jag får av honom och jag har att ge till honom.

You raise me up, so I can stand on mountains
You raise me up, to walk on stormy seas
I am strong, when I am on your shoulders
You raise me up To more than I can be.




RSS 2.0