24/1-10

Har varit hemma en hel helg nu och precis kommit tillbaka till gimo. Tog en välbehövlig promenad från lägenheten hem till Simon. Har tittat lite på Blåsningen och aktuellt sitter här medan Ellen (simons lillasyster) lockar mitt hår. Simon har precis duschat färdigt så nu vet jag inte vad han gör. Jag hoppas på att få titta på en film snart innan det blir så sent. För att sedan sova så att jag orkar med skolan imorgon.

Hoppas alla andra har haft en lika trevlig helg som jag har haft.

18/1-10

Skola idag som vanligt... Inte speciellt roligt idag heller. Hade först UF med Dan hela förmiddagen, då vi i alla fall fick reda på att det materialet vi väntat på så länge har legat på Sandvik hela tiden och bara blivit runt flyttat, så dom körde upp det efter lunchen. Imorgon ska det kapas upp. Sedan fick vi gå till brux och äta falukorv med mos eller någon makaronelåda. Inget va speciellt gott. Men det gick i. Efter lunchen skulle vi titta på Hamlet. En film som är BARA 4 timmar lång. Helt jävla otroligt att en film kan vara så lång alltså. Vi tittade kanske en och en halv timme, resten ska tittas på onsdag. Den var svår att hänga med i fast vi hade med svensk text. Texten var översatt med gammal svenska och de pratade väldigt fort, men jag antar att man lär sig mer än man tror av att titta på en sådan film, även om själva handlingen inte är speciellt rolig.
Efter skolan var slut så var det bara att gå upp från idrotten till skolan igen, det var tjejkväll på WH idag. Så vi var några tjejer från klassen som skulle vara kvar. Vi åt pizza och sedan kom det några tjejer som var intresserade av skolan. Vi pratade spelade kort och var ute i verkstaden. Inget speciellt utan det vi brukar göra när det kommer folk som är intresserade. Men det är ändå alltid lika roligt när man märker att människor lyssnar och är intresserade av det man pratar om. Att de försöker förstå vad man säger, även om det kan bli svårt ibland, är som att vi alla pratar olika språk ibland.
Sedan bar det av hem till lägenheten, Josse hade gått hem efter halva dagen hade mått dåligt. Så hon och Niklas var hemma när jag kom hem. Efter en stund gick jag och duschade sedan var Simon där så det var bara till att klä sig och åka hit. Eftersom jag är hos Simon nu. Men eftersom jag ska orka med en dag till i skolan imorgon är det nog dags att sussa nu. Annars blir det så sent utan att man hinner med vad klockan hinner bli. Helt otroligt vad tiden bara flyger iväg alltså. Så fort man har någonting att göra bara rinner allt iväg från en. Som nu har vi suttit och byggt ihop puzzel, så kollar man klockan så är den nästan tio. Jag är trött som jag vet inte vad. Imorse kom jag knappt upp ur sängen, så om jag går och lägger mig nu kanske jag har lite lättare för det imorgon. Kan man i alla fall hoppas på.
NATTIZZ

Älskling och Jag

Vi innan Malvas dop

12/1-10

Skola idag som vanligt, fick tillbaka matteprovet idag. Ingen glad syn alls ska jag säga! IG..... Men vad annars hade jag förväntat mig. Bara inte direkt vad jag känner att jag behöver och orkar med. Men jag tycker ändå att jag gjorde bra ifrån mig annars under dagen. Engelskan gick bra, var väl inte direkt en krävande lektion då, men ändå. Har pluggat på glosor i engelskan som vi har tills imorgon, känns som att jag kan de flesta och har även varit så pass ambitiös att jag har läst i den engelska boken som jag egentligen borde nästan läst ut nu, det går bara inte den är riktigt svår att förstå och det tar en evighet att läsa en sida.
Hade motion sista timmen av skoldagen. Där var jag också helt annorlunda jämfört med vad jag brukar vara. I vanliga fall hade jag gjort lite i varje maskin och inte brytt mig så mycket. Den här gången sprang jag i en maskin (ej löpband) ungefär 4,5 km. Sedan Gjorde jag situps i en annan maskin typ mellan 35-45 stycken. var inte speciellt duktig på att räkna dem. Efter det cyklade jag 2,5 km. Fan vad duktig jag kände mig när jag gick där ifrån sen.



När jag kom hem från skolan hamnade jag direkt vid köksbordet med josefin, Patrik tittade också förbi en sväng. Sedan åt jag och victoria, Josse skulle äta hos Niklas så hon vad social men åt inte. Sedan kom emelie ner. Vi bestämde oss för att gå till ica efter att jag duschat. Så jag duschade lite snabbt och emelie gick upp för att ta på sig mer kläder. När hon kom ner igen var matilda med också. Vi gick till ica och sedan hem igen. Simon sök bara helt plötsligt upp här i hallen. Det trodde jag aldrig, trodde att han skulle vara hemma hela dagen eftersom att han har uppkörning imorgon. Men han var här ett tag, spelade lite kort och tittade på bygglov med oss! Efter det åkte han hem jag tittade lite mer på tv.
Och nu var det dags att skriva lite till på svenska novellen som snart ska lämnas in. HAr kommit en bra bit men fastnade innan vi gick på lov. Så nu är det bara att ta upp det skrivandet igen. Hoppas på att man kan lyckas bra och få ett riktigt bra omdömme på skrivandet.

Imorgon är det knut här i gimo så ska vällan gå ut och titta på alla utklädda damer och herrar. Sedan är snart veckan slut. Känns ganska skönt, går ganska fort men det gör inte så mycket. Orkar inte med skolan mer än vad vi går nu så det gör inget att det inte är längre i alla fall. Och dessutom har jag en enorm hemlängtan. Men det är nog bara för att jag under jullovet var hemma under så lång tid, det är jag inte van med men blev det då och nu längtar man väl hem till det igen.. Eller kanske snarare till lugnet.


Puss på er. Dags att göra det man ska och sedan sova. Dröm sött <3

Skola igen

Idag blev det skola igen efter två veckors jullov. Kändes skönt på morgonen att gå till skolan att veta vad man skulle göra på dagen och att få träffa alla igen. Men väl där inser jag hur mycket det är att göra. Att jag ligger efter med en del, Direkt blir man deppad. Önskar bara att det inte tog orken helt ifrån mig. Att jag orkar sätta mig ner och verkligen kämpa med det som är svårt att jag säger till mig själv att du kan visst du orkar visst.
Men när det väl blir för mycket är det inte mycket som fungerar., hjärnan stängs av helt. Man gör det man ska medan man är i skolan men ändå så är det som att jag inte riktigt är närvarande, gör så gott man kan.
Det löser sig säkert men det blir för mycket i skallen, går inte riktigt att slappna av någon gång då. Menmen, ta nya tag och jobba ikapp (jobba ihjäl sig) för att sedan försöka hänga med och försöka bli smartare och förstå fortare. Inte alltid så lätt. Vi är alla olika bra på olika saker, att jag inte fattar matten och fysiken rår jag faktiskt inte för, för jag försöker verkligen.
Idag blir det till att plugga och lösa engelskaboken. Sedan lägga sig tidigt och försöka sova ut en gång för alla. Kan alltid hoppas på att man verkligen kommer i säng i tid. Det märks vällan.
Ta väl hand om er, jag tänker försöka ta mig upp ur svackan jag fick när jag kom tillbaka till skolan. Men det kommer hela terminen vara fullt med saker som ska göras.
PUSSIS!
Det är svårt att se att mörka nätter blir till ljusa dagar.
Vi dansar i ett svart regn.
Fast våra själar brinner som solen.
Men res på dig min vän.
Låt oss höja våra svärd och slåss emot världen.

RSS 2.0